[СВІТ ФІЗИКИ ]

6:28 PM
Теплові двигуни, екологічні аспекти їх використання

Теплові двигуни, екологічні аспекти їх використання

                                    

Завершується навчальний рік, у більшості програм навчальних предметів є практична частина, що реалізовується саме в кінці травня. На уроках фізики в 10 класі, при вивченні теми «Теплові двигуни, екологічні аспекти їх використання», учні мали змогу на практиці перевірити свої знання та провести екологічний моніторинг наявного парку автомобілів працівників школи.

Спочатку учні ознайомилися з автомобілями та їх екологічною належністю до міжнародних стандартів EVRO І, ІІ, ІІІ, ІV. Запропоновані автомобілі ВАЗ, ЗАЗ, Лачетті, Форд, з дозволу власників, були оглянуті, вивчені типи двигунів.

Учні за своїми оцінками визначали належність автомобілів, що паркувалися на шкільній території, до стандартів EVRO. Практичне заняття допомогло десятикласникам опанувати тему «Теплові двигуни» та загострило увагу екологічних проблем зменшення викидів в атмосферу.

Категорія: Фізика | Переглядів: 14 | Додав: BOIKOVASYL | Теги: Теплові двигуни, екологічні аспекти їх використання, двигуни у фізиці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar